De Middellandse Zee, de geboorteplaats van onze beschaving, heeft altijd al onze zintuigen geprikkeld en is een inspiratiebron geweest voor de ontwikkeling van onder meer kunst, cultuur en gastronomie. In Señorios de Relleu hebben we vanaf het allereerste begin de invloed van de Middellandse Zee gevoeld en we hebben geprobeerd die invloed te weerspiegelen in ons dagelijkse werk bij Masia Teuladi (een typisch huis in de omgeving),nog veel meer dan het produceren van een goede kwaliteit EVOO (Extra Virgin Olijfolie).

Vanuit dit idee willen we onze geschiedenis en onze olijfolie samen met kunst delen. Al onze verpakkingen brengen onze essentie op een leuke manier over via kunstnaïeve ontwerpen gemaakt door Paula Alenda, een kunstenaar uit Alicante.

Daarom gebruiken we voor onze verpakkingen aluminium, een zeer innovatief materiaal in de wereld van olijfolie. We presenteren onze extra vierge olijfolie in een aluminium fles die volledige bescherming biedt tegen direct licht en onbreekbaar, slijtvast, recyclebaar en gebruiksvriendelijk is.

Sensaties tot aan de laatste druppel.

MIDDELLANDSE ZEE, EMOTIES, VERHALEN, MASIA TEULADI, INNOVATIE, KWALITEIT, DUURZAAMHEID, EVOO