Zelf gemarineerde olijven met extra vierge olijfolie Intense coupage
Ingrediënten:
- 1 blik groene ontpitte olijven (hoeveelheid te kiezen naargelang aantal personen)
- 2 tenen verse knoflook
- 2 koffielepels sambal oelek
- Provençaalse kruidenmix
- 4 el extra vierge olijfolie Intense coupage
1. Spoel de olijven zeer goed af met stromend water en laat deze volledig uitlekken.
2. Doe de olijven in een kom en voeg de fijngehakte knoflook, de sambal oelek, de Provençaalse kruidenmix en de extra vierge
olijfolie Intense coupage toe.
Roer alles door elkaar, dek het af en laat een tijdje intrekken.
3. Serveer dit als tapa.
TIP: best op voorhand maken zodat de smaken goed kunnen intrekken.
(Wil je dit voor langere tijd bewaren, dan kan dit in de koelkast bewaard worden. Haal het wel zeker een uur op voorhand uit de koelkast om te serveren op kamertemperatuur, zodat de olijfolie goed vloeibaar is.)
#smakelijk #simplygoodtastyfood