Witte rijst en calamares en extra vierge olijfolie Delicate coupage

Ingrediënten 4 personen:

 

- 250-375 gr witte rijst

- 600 gram calamares fritti

- 6 el extra vierge olijfolie

- (optioneel 1 citroen)

1. Spoel de rijst goed af en kook de rijst.

 

2. Bereid de calamares fritti, je kan deze zowel frituren als in de oven klaarmaken.  Zorg dat deze een krokant korstje hebben.

 

3. Kruid de rijst af met zout en peper en vermeng bij het serveren de extra vierge olijfolie door de rijst.  Dit is zo lekker!

 

TIP: zet je fles extra vierge olijfolie Delicate coupage op tafel om naar je eigen smaak nog extra olijfolie toe te voegen.

 

Optioneel: je kan ook eventueel je calamares besprenkelen met een beetje citroen.  

 

#smakelijk #simplygoodtastyfood

 

Wens je graag deze extra vierge olijfolie van Señorios de Relleu te gebruiken?   Je kan deze terugvinden in onze shop!